Előfizetői tartalom

Titkos azeri-magyar megállapodásról írnak külföldön

Portfolio
Szombaton Jerevánban örmény aktivisták egy földre dobott magyar zászlóra dobáltak aprópénzt, amivel azt üzenték, hogy Magyarországot megvette Azerbajdzsán egy megállapodással. Közben az azeri államfő külföldi kapcsolatok osztályának vezetője arról beszélt, hogy az elmúlt egy évben titkos tárgyalásokat folytattak a kiadatásról. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium valamint a Külügyminisztérium közben szombat délután megtörte a csendet, közleményükben sajnálatosnak tartják az örmény fél diplomáciai kapcsolatokat érintő lépését.

Júniusban dőlt el? Az azeri news.az hírportálon megjelent szombati interjúban az azeri államfő külföldi kapcsolatok osztályának vezetője Novruz Mammadov arról beszélt, hogy a magyar miniszterelnök legutóbbi júniusi bakui látogatásán született megállapodás döntő fontosságú volt Ramil Safarov kiadatásának ügyében. Tájékoztatása szerint teljesen zárt ajtók mögött...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái