Előfizetői tartalom

Timosenko-klónnal indulnak neki az idei ukrán választásoknak

Zavaros múltú Timosenko-klón lehet a kihívó az őszi ukrán választásokon. Mindeközben a rácsok mögé került korábbi elnök asszonyt minden eddiginél súlyosabb váddal illeték: az ország főügyészének nyilatkozata szerint Julia Timosenko rendelte meg korábban egy elnökaspiráns ukrán politikus meggyilkolását. Ismét viharos ősz elé néz Ukrajna.

Októberben törvényhozási választások lesznek északkeleti szomszédunknál. Már most, a forró augusztus végi napokon tombol a kampány, amelyben két erőről esik a legtöbb szó. Az egyik a hatalomból annak idején csúfos vereséggel távozni kényszerült Viktor Juscsenko volt államfőnek, a "narancsos forradalom" egykori vezéralakjának "A Mi Ukrajnánk" nevű pártja, amelyet annak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés