Előfizetői tartalom

Másfél milliós jövedelemkülönbség Budapest kerületei között

Portfolio
A 2011-es évre vonatkozó szja-bevallások adatai szerint a főváros XII. kerületében (Hegyvidéken) élőknek a legmagasabb az egy főre jutó összevont jövedelmük, 3 millió 733 ezer forint, míg a XXI. kerületben (Csepelen) lakóké a legalacsonyabb, 2 millió 52 ezer forint. Pest megye viszonylatában Budaörs és Nagykőrös áll a "toplista" elején, illetve végén - derül ki a NAV tájékoztatásából.

Az összes adó 41 százalékát Budapest és Pest megye adja A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Közép-magyarországi Regionális Adó Főigazgatóságához beérkezett személyi jövedelemadó-bevallások főbb adatai szerint az egy főre jutó összevont jövedelmek alapján a következők szerint alakul a fővárosi és pest megyei "toplista": A NAV Közép-magyarországi Regionális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés