Előfizetői tartalom

Ez egy ortodox csomag - Elemzők Matolcsy bejelentéséről

Portfolio
Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter péntek reggel ismertette a kormány legújabb kiigazító csomagjának részleteit. Elemzők szerint ezek közül a legfontosabb lépés a rosszabb makropálya elfogadása és a jegybank megadóztatásának eltörlése. Egyesek szerint a most bejelentett lépések arra utalnak, hogy a kormány visszatért az ortodox gazdaságpolitikához.

A bejelentés részletei:Kapcsolódó cikkünk2012.10.05Matolcsy 10 intézkedést jelentett be - Íme a részletek!A Brüsszelbe elküldött jelentés lényeges pontjai:Kapcsolódó cikkünk2012.10.05Már nem számol a kormány az IMF-fel - vagy mégis?Elég lehet? Gárgyán Eszter, a Citibank budapesti elemzője a bejelentésekre reagálva kommentárjában kiemelte, hogy a kormány lemondott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés