Előfizetői tartalom

Reagált Szócska: Nem a megtakarítás a cél (2.)

MTI
Szócska Miklós egészségügyi államtitkár szerint félreértelmezték az onkológiai készítmények támogatásának módosításáról szóló tervezetet, hiszen annak célja éppen az, hogy minél többen kaphassák meg a számukra hatékony kezelést. Közben az Index újabb cikkében arról számol be, hogy az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója tett javaslatot arra, hogy az áttétes rákbetegek közül csak egy szűkebb kör részesülhessen első körben a rosszindulatú daganatos megbetegedések drága gyógyszeres terápiáiból.

Reagált az államtitkár Az egészségügyi államtitkár csütörtökön egy egészségügyi konferencia szünetében reagált újságíróknak azokra a sajtóhírekre, hogy egy tervezet szerint a végstádiumú rákos betegek számára nem támogatnák a nagy értékű gyógyszeres kezelést. Szócska Miklós elmondta, mostanáig bevett gyakorlat volt, hogy olyanoknál is alkalmazták a költséges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés