Előfizetői tartalom

Ki legyen a jegybankelnök? - Szavazz!

Portfolio
Közeleg a jegybankelnök-váltás napja, de egyelőre a politika nem nevezett meg hivatalos jelöltet, csupán híresztelésekből sejthetjük az esélyesek körét. A piaci szereplők körében a múlt év végén végzett felmérésünkből kiderült, hogy a befektetők "politikus jegybankelnökre" számítanak - bár nem ilyet szeretnének. Az alábbiakban az olvasók véleményét kérjük ki: Te kit tennél meg jegybankelnöknek? Ha tetszik a jelölt, adj maximális pontszámot, ha nem, adj egyest!

Auth Henrik Profil: bankár 1976-ban szerzett közgazdász diplomát, 1976-90 között az államigazgatásban dolgozott, majd 1991-től a bankszektorban különböző intézményeknél (HSBC, Magyar Hitelbank, ABN-AMRO, Postabank). 2001-2007 között a Magyar Nemzeti Bank alelnöke. 2008-tól újra a bankszektorban dolgozik, 2010-től a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. elnök-vezérigazgatója.Cinkotai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés