Előfizetői tartalom

Még várni kell az új MNB-alelnökre

Portfolio
A kormányfő a bizottsági meghallgatás érdekében meg fogja küldeni az értesítőt az MNB új alelnökének személyéről a házelnöknek, majd a bizottsági meghallgatás után a köztársasági elnök nevezi ki a jelöltet - válaszolta újságírói kérdésre Giró-Szász András a csütörtöki sajtótájékoztatón. A kormányszóvivő további részleteket nem árult el a kérdésre válaszolva.

Kedd este Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke azt közölte, hogy a miniszterelnök a szerdai kormányülés után teszi meg jelölését a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöki posztjára. Szerdán pedig olyan sajtóértesülések jelentek meg, hogy már szerda este megtudhatjuk az új alelnök személyét. Mindezek ellenére továbbra sem ismert, hogy kit jelölt az alelnöki pozícióba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés