Előfizetői tartalom

A jövő hetet már nem ússzák meg az autósok

Portfolio
Szinte a hét egészében az emelkedésé volt a főszerep az olaj piacán, így a finomított termékárak is felfelé vették az irányt. Ráadásul a forint sem az autósok örömére szolgált a napokban látott mozgásával. Az áremelésben szinte biztosak lehetünk, csak a mértéke kérdéses. A dízel és a benzin esetén is legalább 7-8 forintos áremelés képzelhető el meglepetést azonban az árak szolidabb tempójú emelése sem okozna.

A 100 dollár alatti szintekről ismét 100 fölé kúszott a héten a Brent árfolyama, annak ellenére, hogy a héten napvilágot látott makroadatok kifejezetten rossza lettek. Ennek megfelelően a finomított termékárak is felfelé mozdultak.A finomított termékárak dollárban mért jegyzésárai alig érzékelhető mértékben felfelé mozdultak a héten, a benzin esetében látott 1,9%-os...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés