Előfizetői tartalom

Ismét drágul a vonatozás - Fejlesztésre megy a pénz

Portfolio
A közösségi közlekedési rendszer korszerűsítésével összefüggésben a menetrendben meghirdetett feláras vonatok száma 2013. május 15-étől növekszik. E vonatok használatához a MÁV-START Zrt. rugalmasan felhasználható, a jelenleg ismert IC- pót- és helyjegynél olcsóbb, új, gyorsvonati pótjegy elnevezésű felárat vezet be - olvasható a MÁV-Start Zrt. május elsején megjelent közleményében. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium csütörtök délelőtti tájékoztatása szerint szolgáltatások fejlesztését alapozza meg a vasúti felár.

Mint mond az NFM? A közösségi közlekedési rendszer korszerűsítésének részeként folytatódik a távolsági vasúti közlekedés megújítása. A MÁV-START Zrt. idén és jövőre mintegy 1 milliárd forintot fordít a kocsiállomány felújítására, és további járművek állapotjavító beruházásait is tervezi. A folyamatos fejlesztésekhez szükséges források előteremtése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés