Előfizetői tartalom

Mindent eldöntő adatok érkeznek ma Brüsszelből

Portfolio
Délelőtt 11 órakor kezdődik Brüsszelben a Magyarország számára is kulcsfontosságú sajtótájékoztató Olli Rehn pénzügyi biztos részvételével. Ezen az eseményen mutatja be ugyanis az Európai Bizottság tavaszi előrejelzéseit és teszi közzé, hogy - a többi tagállam mellett - mekkora költségvetési hiányt vár Magyarország esetében a 2013-as és 2014-es évekre. A számok lényeges szerepet játszanak a hazánk ellen folyó túlzottdeficit-eljárás esetleges megszüntetésében.

Idő közben megérkezett a friss országelemzés. Kattintson a részletekért:Kapcsolódó cikkünk2013.05.03Brüsszel: ez még kevés lesz - Intézkedéseket vár a BizottságFontos mérföldkőhöz érkezik ma a Magyarország ellen 2004 óta folyó túlzottdeficit-eljárás. Ahogyan ugyanis arra legutóbbi elemzésünkben rámutattunk, hazánknak rég volt ekkora esélye lekerülni az EU szégyenpadjáról....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés