Előfizetői tartalom

Orbán: készülünk a következő nagy lépésre

Portfolio
Magyarország megtette a magáét a túlzottdeficit-eljárás ügyében, innentől ez a dolog már Európáról szól - jelentette ki Orbán Viktor a Kossuth Rádió péntek reggeli műsorában az Európai Bizottság ma délelőtti tavaszi prognózisa kapcsán. A miniszterelnök úgy vélekedett, hogy a Magyarországgal szembeni támadások és az, hogy egyes uniós országoknak engedményt adnak, azt mutatja, hogy most egy igazságtalan Európában élünk. Arról is beszélt, hogy a kormány folytatja a rezsicsökkentést, készül az újabb nagyobb lépésre.

Jön az országelemzés Az Európai Bizottság ma délelőtt mutatja be az uniós országokra vonatkozó tavaszi országelemzését. Orbán Viktor miniszterelnök a közrádióban ennek kapcsán elmondta, hogy "ez a dolog már nem Magyarországról szól, hanem Európáról". "Magyarország megtette a magáét, arra a szintre csökkentette a hiányt, amit az Európai Unió kért" - húzta alá. "Ha...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés