Előfizetői tartalom

Lezárul a megszorítások korszaka?

Portfolio
Pierre Moscovici francia pénzügyminiszter vasárnap úgy vélekedett, hogy a Bizottság múlt pénteki javaslataival lezárult egy korszak, a megszorításokra épülő válságkezelés időszakának vége - számol be a Bloomberg. Több, túlzottdeficit-eljárás hatálya alatt álló ország ugyanis haladékot kapott. Közben május végén - legjobb esetben - 5 ország szabadulhat ki az eljárás alól.

A megszorításokra épülő válságkezelés végét tapasztalhatjuk jelenleg - jelentette ki a francia miniszter egy vasárnapi rádióinterjúban. Már egy éve könyörgünk a növekedést pártoló gazdaságpolitika iránt, a megszorítások ugyanis önmagában akadályozzák a növekedést - tette hozzá. Pierre Moscovici mindezt arra alapozva jelentette ki, hogy pénteken az Európai Bizottság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés