FONTOS Bemondta az ÁKK vezére, hogy melyik állampapírt kell most venni
 
Előfizetői tartalom

Sok múlhat a Facebookon Németországban

Portfolio
Angela Merkelnek tizenegyszer annyi Facebook rajongója van, mint az SPD kancellárjelöltjének, Peer Steinbrücknek. Ha a népszerű közösségi oldalon dőlne el a választás, a nyertes kétségtelenül Merkel lenne. Az internet és a közösségi média növekvő szerepére figyelmeztetnek politikai szakértők a közelgő német választások kapcsán.

Németországban ősszel választások lesznek, amelynek kapcsán az internet és a közösségi oldalak növekvő szerepére figyelmeztetnek politikai szakértők. Ha a Facebookon dőlne el, hogy ki lesz a következő kancellár, akkor a nyertes egyértelműen Angela Merkel lenne, a jelenlegi kancellárnak ugyanis 260 ezer rajongója van, tizenegyszer több, mint kihívójának, az SPD-s Peer Steinbrücknek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés