Előfizetői tartalom

Jelentősen visszaesett a házépítések száma az USA-ban

Portfolio
Vegyes képet festenek a frissen napvilágot látott, amerikai, ingatlanpiaci adatok. Áprilisban 16,5 százalékkal kevesebb lakást építettek, mint egy hónappal korábban, az újonnan kiadott építési engedélyek száma viszont nőtt - derül ki a NAR által közzétett adatokból. A megkezdett építkezések száma november óta nem volt ilyen alacsony. Egy másik adat szerint csökkent az infláció.

Kedvező és kedvezőtlen hírek egyaránt érkeztek Egyidejűleg érkeztek kedvező és kedvezőtlen ingatlanpiaci hírek az Egyesült Államokból. A megkezdett építkezések száma 16,5 százalékkal csökkent egyetlen hónap - ami évesítve 853 ezer egységet jelent -, az újonnan kiadott építési engedélyeké viszont 14,3 százalékkal nőtt, ami alapján arra következtethetünk, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés