Előfizetői tartalom

A benzinesek bosszankodhatnak a jövő héten

Portfolio
A hét eleji csökkenést a hét második felében ledolgozták a finomított termékárak, a forint azonban nem tudott érdemben erősödni a dollárral szemben. Áremelésre legfeljebb a benzin esetén kerülhet sor, de 2-3 forintos áremelésnél nagyobb lépést nem indokolnak az elmozdulások. A MOL eddigi árdöntéseit figyelembe véve nem zárható ki az árak szinten tartása sem.

Alig változott a Brent árfolyama a héten, a fekete arany árfolyama előbb a 102 dolláros szint alá nézett be majd feltámadt és a 104-es szint fölé küzdötte magát az árjegyzés. Olyan hír mely erről a szintről érdemben elmozdíthatta volna a jegyzést nem érkezett a héten, ennek megfelelően a finomított termékárak mozgása is csak korlátozott volt.A finomított termékárak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés