Előfizetői tartalom

Ezen a héten garantáltan nem unatkozunk

Portfolio
A következő napok rendkívül izgalmasnak ígérkeznek. A globális befektetői figyelem középpontjában az amerikai foglalkoztatottsági adatok lesznek, de érdemes lehet az eurózónás eseményekre is figyelni. A hét első felében megjelennek a friss beszerzési menedzser indexek, csütörtökön pedig kamatmeghatározó ülést tart az EKB. Idehaza napvilágot látnak a részletes GDP, és az előzetes államháztartási adatok.

Ma részletes külkereskedelmi, holnap kiskereskedelmi, szerdán pedig részletes GDP adatokat közöl a KSH. Az intézet gyorsbecslése alapján az első negyedévben a gazdaság teljesítménye 0,7 százalékkal múlta felül az előző negyedévi szintet. A pozitív negyedév/negyedéves adat azt jelenti, hogy négy negyedév után kilábaltunk a recesszióból. Erre a havi részadatok (ipar, kiskereskedelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés