Előfizetői tartalom

Még mindig gyengélkednek a francia szolgáltatások

Portfolio
A felülvizsgált francia szolgáltatóipari beszerzési menedzser index értéke 44,3 pontot mutat májusban, ami áprilishoz képest stagnálást jelent. A kompozit index értéke ugyanakkor már 5 hónapos csúcsot ért el 44,6 pontos értékével, de megjegyzendő, hogy az 50 pont alatti érték továbbra is a szektor szűkülését jelenti - derül ki a Markit jelentéséből.

Az szolgáltatóipari index értéke nem változott és továbbra is alulmarad a stagnálást jelző 50 pontos értéktől. Ezzel immáron a 14-ik hónapja szűkül a francia szolgáltató szektor. Ez a teljesítmény egyébként az eurózóna összesített szolgáltatóipari teljesítményét is érezhetően alulmúlja. A kompozit index értéke ugyanakkor mérséklődést mutat a szektorok szűkülésben....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés