Előfizetői tartalom

Sorra nyilatkoznak az amerikai jegybankárok

Portfolio
A jegybanki eszközvásárlások miatt fennáll a veszélye a dollár leértékelődésének és a magas inflációnak, a többi kedvezőtlen hatásról nem beszélve - nyilatkozta tegnap Richard Fisher, a dallasi Fed elnöke. Fisher mindössze néhány órával azt követően szólalt meg, hogy napvilágot látott a kansasi Fed kormányzó előre megírt beszédének szövege.

Esther George, a kansasi Fed elnökéhez hasonlóan vélekedik a jegybanki eszközvásárlásokról Richard Fisher, a dallasi Fed elnöke. Esther George tegnap egy új-mexikói üzleti konferencián tartott volna beszédet, betegség miatt azonban le kellett mondani a szereplést. Az előre megírt beszéd szövege napvilágot látott, nem sokkal később pedig Richard Fisher, a dallasi Fed elnöke...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés