Előfizetői tartalom

Kihirdetik a héten Magyarország győzelmét

Portfolio
Az uniós pénzügyminiszterek pénteken döntenek Brüsszelben arról, hogy megszűntetik-e az Európai Bizottság által javasolt öt ország, így a Magyarország ellen folyó túlzottdeficit-eljárást. A hét többi napja inkább a külföldi események miatt lesz izgalmas. Számos adat érkezik az Egyesült Államokból és ezen a héten ülésezik a Fed is. Az ülést követően napvilágot látnak a jegybanki elemző stáb friss prognózisai és sajtótájékoztatót tart Ben Bernanke. Az eurózónából és Kínából friss beszerzési menedzser indexekre számíthatunk.

Hazai szempontból a hét legfontosabb eseménye az uniós pénzügyminiszterek pénteki találkozója lesz. Május végén az előzetes várakozásoknak megfelelően az Európai Bizottság úgy döntött, hogy javasolja a Magyarországgal szembeni túlzottdeficit-eljárás megszüntetését. A Bizottság figyelembe vette a legutóbbi magyar intézkedéseket (a Varga-csomagot), ezzel 2,7, illetve 2,9...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés