Előfizetői tartalom

Giró-Szász kimondta: ezért kellett a Varga-csomag

Portfolio
Giró-Szász András szerint az Európai Unió kérte a múlt hét hétfőn, június 17-én bejelentett Varga-csomagot, a kormány szerint e nélkül is teljesült volna a hiánycél, hogy kikerüljünk a túlzottdeficit-eljárás alól. Így viszont legalább van pénz a demográfia programra, amivel kapcsolatos eddigi értesüléseket viszont nem tudta megerősíteni a kormányszóvivő.

A nyár folyamán véglegesítésre kerül egy demográfiával kapcsolatos döntéssorozat; hogy ebbe milyen lépések kerülnek bele, várjuk meg a kormánydöntést - mondta Giró-Szász András kormányszóvivő a Kossuth rádió 180 perc című műsorában. A programmal kapcsolatos sajtóértesülésekről azt mondta, ezek mind releváns és jó ötletek. Sok minden felmerül egy ilyen program...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés