Előfizetői tartalom

Orbán: Négy uniós ajánlást nem tudunk elfogadni (2.)

Kádár Piroska, Brüsszel
Az Európai Unió országspecifikus ajánlásai közül egyesekkel egyetértünk, másokkal nem - mondta el Orbán Viktor az Európai Tanács brüsszeli csúcsértekezlete után tartott sajtótájékoztatón. Nem értünk egyet például a rezsicsökkentés visszafordításáról, a bankok terheinek csökkentéséről, az adórendszerről szóló ajánlással. A magyar miniszterelnök elmondta, a következő félévben igazán markánssá válhat a különbség a közös pénzt használó és nem használó országok között az igazodási kényszert illetően.

Elfogadható és nem elfogadható ajánlások Az Európai Tanács ülése után tartott a legfontosabb kérdésekben tájékoztatót a miniszterelnök. Egymás után jönnek a gazdaságról, nem csak a pénzügyekről szóló jó hírek Magyarországgal kapcsolatban, mondta. A pénzügyi sikerek közé tartozik, hogy Magyarország kikerült a túlzottdeficit-eljárás alól, amit a Tanács dokumentuma...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés