FONTOS Maradhat az extraprofitadó, nem éri meg várni a hitelfelvétellel
 
Előfizetői tartalom

A stabilizálódás jeleit mutatja az eurózóna feldolgozóipara

Portfolio
A felülvizsgált adatok szerint az EU-17 feldolgozóipari beszerzési menedzser index értéke júniusban 48,8 pontot mutat, ami az előzetes adatok alapján kialakított konszenzusnál 0,1 ponttal jobb. Az előző havi 48,3 pontos értékhez képest ugyan javulást látunk az adatokban, de az 50 pont alatti érték továbbra is pesszimizmust tükröz a szektor kapcsán.

A beszerzési menedzser index 50 pontos értéke jelzi a szektor stagnálását, a felette lévő értékek növekedésre, az alattiak zsugorodásra utalnak. A júniusi érték, bár továbbra is a stagnálást jelző 50 pontos érték alatt van, alapvetően kedvezőnek tekinthető a júniusi adat, ugyanis 16 havi csúcsnak számít. Ezzel ugyanakkor még továbbra is a szektor szűküléséről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés