Előfizetői tartalom

A legvadabb aranyár-becslések

Portfolio
Annak ellenére, hogy rendkívül gyenge hónapokat tudhat maga mögött az arany, az utóbbi egy évben a mai árfolyam és a hangulat ismeretében szinte elképzelhetetlen prognózisokkal álltak elő neves szakértők. Bár a sárga nemesfém jelenleg 1 250 dollár közelében ingadozik, akad olyan elemző is, aki 15 000 dolláros árfolyamot sem tart elképzelhetetlennek.

Szörnyű első félévet tudhat a háta mögött az arany árfolyama, mely alig 6 hónap alatt az 1 600 dollár feletti szintről június végére 1 200 dollár alá süllyedt, miután Ben Bernanke kilátásba helyezte az eszközvásárlási program keretösszegének csökkentését illetve leállítását.Bár a sárga nemesfém idei teljesítménye rendkívül gyengének tűnik, az utóbbi mintegy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés