Előfizetői tartalom

Izgalmas délutánunk lesz

Portfolio
A lassuló növekedés ellenére az Egyesült Államok munkaerőpiaci folyamataiban valószínűleg nem volt jelentősebb változás. Elemzők szerint a foglalkoztatottak száma 155 ezerrel emelkedett, a munkanélküliség pedig 7,5-7,6 százalék körüli szinten alakult júniusban. A munkaügyi minisztérium adatai a szokásos időpontban, délután fél háromkor látnak napvilágot.

Tegnap a Függetlenség napját ünnepelték az Egyesült Államokban, ezért zárva tartottak a piacok, ma viszont ismét érdemes a tengerentúli eseményekre figyelni, délután fél háromkor ugyanis napvilágot látnak a júniusi foglalkoztatottsági és munkanélküliségi adatok. Az adatok megjelenését ezúttal is feszült piaci várakozás előzi meg, mivel a befektetők a friss adatok alapján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés