Előfizetői tartalom

Már látják a fényt az alagút végén

MTI
Francois Hollande francia államfő szerint hazájában a válság után megkezdődött a gazdasági fellendülés, amely az év második felében folytatódni fog. Közben Luis De Guindos spanyol gazdasági miniszter úgy fogalmazott vasárnap, hogy spanyol gazdaság a második negyedévben kikerült a recesszióból, de az országnak folytatnia kell a reformokat és tovább kell csökkentenie a költségvetési hiányt, hogy ne álljon le a növekedés.

Fellendült Franciaország "A fellendülés itt van" - fogalmazott vasárnap a köztársasági elnök a nemzeti ünnep alkalmából az országos televízióknak élőben adott hagyományos elnöki interjúban. Hollande arra a kérdésre válaszolta ezt, miszerint nem nyugtalanítja-e, hogy a francia statisztikai hivatal (INSEE) alig 0,2 százalékos gazdasági növekedést jelez előre az idei évre....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés