Előfizetői tartalom

Megint megszólal Bernanke

Portfolio
Már ma megjelennek fontos adatok a tengerentúlon, de a hét további részében sem fogunk unatkozni. Kiskereskedelmi forgalomról, inflációról, ipari termelésről, ingatlanpiacról is jelennek meg adatok az Egyesült Államokban és több Fed index is napvilágot lát. Szerdán és csütörtökön Ben Bernanke fog beszélni. Itthon építőipari adatok és a kereseti statisztika jelenik meg.

Egy nagyon várt adattal indul a hét, magyar idő szerint már hajnalban megtudjuk, hogy ment a kínai gazdaságnak a második negyedévben, volt-e jele további lassulásnak. Ezzel kapcsolatban érdekes, hogy múlt héten a kínai pénzügyminiszter arról beszélt, "nem gondoljuk, hogy akár a 6,5 vagy a 7 százalék probléma volna", azaz a kínai gazdaság az alacsonyabb növekedést is képes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés