Előfizetői tartalom

Orbán: egy évtizedig maradhatnak a különadók (3.)

MTI
|
Portfolio
Válságban a sztenderd gazdaságpolitika nem működik, ilyenkor célzott akciókra van szükség - mondta a miniszterelnök a The Wall Street Journalban pénteken megjelent interjúban. A miniszterelnök szerint amíg 50% alá nem süllyed az adósság, maradnak a válságadók; a gazdaság növekszik, az adófizetők száma megduplázódott; Magyarországon növekszik a nemzeti intézményekbe vetett bizalom; fel fogunk zárkózni Közép-Európához; az élet nagyon nehéz itt, hiszen három hónapig jár munkanélküli segély; a Fidesznek jó esélye van a következő választásokon. Arról is beszélt, hogy a kormány folyamatosan gondolkozik azon, hogyan tudná még segíteni a devizahiteleseket, ez az elsődleges kihívás Magyarország és a magyar emberek számára. A devizahitelektől való megszabadulás egy évnél tovább fog tartani elmondása szerint.

Nem unortodox, innovatív és célirányos Az ilyen politikára mondják az emberek, hogy unortodox. Pozitívabb szemlélettel nézve innovatív és célirányos - tette hozzá Orbán Viktor. A kormányfő szerint a nagy cégek általános, kiszámíthatóbb gazdaságpolitikát akarnak, de erre válságkezelés idején nincs mód. Tíz évig is maradhatnak a válságadók A miniszterelnök...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái