Előfizetői tartalom

Az OTP maradhat a figyelem középpontjában

Portfolio
A pénteki hírek hatására valószínűleg továbbra is az OTP marad a figyelem középpontjában. Közben adatból sem lesz sok, és azok is többnyire az eurózónában. A beszerzési menedzser indexekre mindenképpen érdemes lehet figyelni, de érdekes lehet a német Ifo index is. A hazai naptárban egyetlen fontos esemény szerepel: a monetáris tanács holnapi, kamatmeghatározó ülése.

Az OTP Bank pénteken jelentette be, hogy csütörtökön Csányi Sándor 7,8 milliárd forint értékben adott el részvényeket. A hír hatására bankpapírok árfolyama hatalmas veszteséget szenvedett el a pénteki kereskedés során. A bank sajtóosztálya azt a magyarázatot adta, hogy elsősorban az agrár- és élelmiszeripari beruházások finanszírozására csoportosítják át a július...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés