Előfizetői tartalom

Arculatot vált az MNB

Portfolio
Országos közvélemény kutatást végeztetett az MNB a jegybank jelenleg arculatára vonatkozóan, amiből az jött ki, a hét "pálcikából" álló emblémája nem közvetíti a jegybanki értékeket, a lakosság a jelenlegi logót összetévesztette más magyar és nemzetközi szervezetek hasonló emblémáival. Ezért új arculat készül, az új emblémát augusztus 20-án ismertetik. A megújulás költsége maximum 12 millió forint lehet az MNB közleménye szerint.

Az országos kutatás eredményei a Magyar Nemzeti Bank szerepének és működésének megfelelő új arculat bevezetésének igényét igazolták vissza, olvasható a közleményben. A jegybank az új arculat megtervezésére pályázatot hirdetett, amelyet - 3,5 millió forintos árat tartalmazó ajánlatával - a Mátai és Végh Kreatív Műhely Kft. nyert meg. Az arculatváltással összefüggő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés