Előfizetői tartalom

Pesszimistább a Fed

Portfolio
A korábbiaknál valamivel pesszimistábban fogalmaztak az amerikai jegybankárok a Fed kétnapos kamatmeghatározó ülését követően napvilágot látott közleményben. A kedvező, délutáni GDP-adat adat alapján azt hihetnénk, hogy felerősödnek a jegybanki beavatkozás mértékének csökkentésével kapcsolatos a várakozások, tekintettel azonban arra, hogy a közleményben erre vonatkozó információ nincs, valószínűleg továbbra is marad a bizonytalanság.

Marad a bizonytalanság A Fed Nyíltpiaci Bizottságának kétnapos, kamatmeghatározó ülését követően napvilágot látott közlemény nem váltotta be azokat a reményeket, hogy további információkat kapunk arról, hogy pontosan mikorra várható az eszközvásárlások visszafogása/leállítása. Ben Bernanke, elnök legutóbbi nyilatkozataiból csak az derült ki, hogy az első ilyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés