Előfizetői tartalom

Talpra állt a francia feldolgozóipar júliusban

Portfolio
A Markit júliusi végleges adatai szerint a francia feldolgozóipari szereplők többsége bár még pesszimista, de a kilátások megítélése jelentősen javult mára. A feldolgozóipari beszerzési menedzser index értéke az előző havi 48,4 pontról, stagnálás közeli 49,7 pontra emelkedett júliusban, ami az előzetes felmérés adatainak (49,8) megfelelő, így piaci meglepetésről nem beszélhetünk. Ezzel az adattal a feldolgozóipar állapota stabilizálódni látszik Franciaországban.

Bár még továbbra is az aktivitás szűküléséről beszélhetünk Franciaország kapcsán, mégis kedvező hírrel állunk szemben. Ugyanis a feldolgozóipari szektor 17 hónapja nem zsugorodott ilyen lassan.A szektor javulását látjuk Németország és az egész eurózóna kapcsán is. A franciák esetében a megugró exportmegrendelések járult hozzá a legjelentősebben a kedvező eredményhez....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés