Előfizetői tartalom

Új módszerrel mentenék a görögöket

MTI
Görögország az Európai Unió strukturális alapjaiból kaphat újabb támogatást az államadósság-válság elleni küzdelemhez, ami szakítást jelent az eddig követett gyakorlattal, a nemzetközi hitelcsomagokkal és az adósságelengedéssel - írta szerdán a Süddeutsche Zeitung című német lap. Közben Olli Rehn, az Európai Bizottság gazdasági ügyekért és monetáris politikáért felelős tagja úgy fogalmazott, hogy nem zárható ki egy harmadik pénzügyi mentőcsomag Görögország részére, de a görög vezetőknek még más lehetőségeik is vannak.

Ismét fókuszban a görögök A napokban felerősödött a vita, hogy Görögországnak szüksége lesz-e további külső pénzügyi segítségre, hogy talpra állítsa gazdaságát. Wolfgang Schäuble német pénzügyminiszter kedden jelentette ki, hogy Görögországnak mindenképpen szüksége lesz egy újabb programra, erre reagált szerdán Olli Rehn egy finn lapnak adott nyilatkozatában.Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés