Előfizetői tartalom

Látszik a fény az alagút végén - Növekedést vár itthon a Moody's

Portfolio
A Moody's Analytics előrejelző cég, a Moody's Corp. hitelminősítő csoport tagja publikálta legfrissebb, közép-kelet-európai régióval kapcsolatos elemzését, melyben kiemelték, hogy egyre kedvezőbbek a térség kilátásai igaz, a növekedés törékeny lehet. A szakértők szerint a magyar gazdaság a folyó évben 0,7 százalékkal bővülhet.

"Már látszik a fordulat több közép-kelet-európai országban is, ugyanis a lengyel és a cseh gazdaság is gyorsabban bővült a második negyedévben mint az év első három hónapjában, illetve Magyarország lejárat előtt vissza tudta fizetni az IMF-nek a 25,5 milliárd dolláros hitelét"-mondta Tomas Holinka a Moody's Analytics közgazdásza. Bár a lengyel és a cseh gazdaság jól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés