Előfizetői tartalom

Jelentős visszaesés a tartós cikkek rendelésállományában

Portfolio
A tartós cikkek rendelésállománya 7,3 százalékkal csökkent az Amerikai Egyesült Államokban, júliusban. Az előző havi 3,9 százalékos bővüléssel szemben jelentős irányváltásról beszélhetünk, ráadásul az érték a piaci konszenzus szerinti -5 százalékos változást is alulmúlta. Majdnem egy éve nem láttunk ekkora visszaesést a rendelésállományban, ezzel az újabb kedvezőtlen adattal pedig nem vetül túl jó fény a gazdaság harmadik negyedéves teljesítményére.

Majdnem egy éve nem láttunk ekkora visszaesést a tartós cikkek rendelésállományában júliusban. Ugyanis múlt év augusztusában láttunk utoljára ehhez mérhető visszaesést. Az új adat ráadásul háromhavi növekedésnek vetett véget. A tartós cikkek köre rendkívül tágnak számít, egészen a pirítóssütőktől a számítógépeken át a repülőgépekig terjed. A nem védelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés