Előfizetői tartalom

Vargáék leszámoltak Matolcsy egyik fontos fejlesztésével

Portfolio
Már több hete nem működik a Nemzetgazdasági Minisztérium által 2011-ben indított adósságnyomás-mérő. A tárca az augusztus közepi közleményében a magas szoftverkarbantartási igénnyel magyarázta azt, hogy leállították az oldalt. Matolcsyék két évvel ezelőtt 875 ezer forintot fizettek a nyomásmérő kifejlesztéséért, az új verziót viszont már a minisztérium munkatársai készítették és frissítették naponta.

Magas a szoftverkarbantartási igénye A Vastagbőr blogja mutatott rá arra az augusztus 15-i közleményre, amely a Nemzetgazdasági Minisztérium honlapján jelent meg. Ebben az áll, hogy "a Nemzetgazdasági Minisztérium számára kiemelkedően fontos a lakosság tájékoztatása az államadósság aktuális szintjéről. Korábban ezt a célt szolgálata a kormany.hu-n elérhető államadósság-mérő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés