Előfizetői tartalom

Mekkora büntetésre számíthatunk?

MTI
Messzemenően túlzóak azok a sajtóban keringő hírek, miszerint akár kétmilliárd eurós - vagyis mintegy 600 milliárd forintos - pénzügyi korrekciót is elvárhat az Európai Bizottság Magyarországtól az uniós fejlesztési forrásokkal kapcsolatban - mondta pénteken magyar újságíróknak Shirin Wheeler, a regionális politikáért felelős Johannes Hahn osztrák EU-biztos szóvivője.

Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár hétfőn Brüsszelben megbeszélést folytat Hahnnal ezekről a forrásokról, amelyek folyósítását az unió felfüggesztette. Wheeler elmondta, hogy a brüsszeli bizottság részéről a 2007 és 2013 közötti uniós költségvetési időszakra nézve tíz olyan operatív programmal kapcsolatban merültek fel aggályok, amelyeknek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés