FONTOS Megcsapott minket a hitelválság szele, évezredes gödör szélére lökte a lakáshiteleket
 
Előfizetői tartalom

Itt az új adóslista

MTI
Elérhető augusztus elsejétől a hatóságok számára az új végrehajtói adóslista, a lajstrom az ország végrehajtóinak valamennyi ügyét nyilvántartja, így a fizetési nehézségbe keveredő cégek mellett azokat a magánszemélyeket is számba veszi, akik ellen végrehajtási eljárást kezdeményeztek a hitelezők - írta a Magyar Nemzet hétfőn.

A lapnak Császti Ferenc, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara ügyvezető alelnöke elmondta: a lista egyebek mellett tartalmazza az adós állampolgár vagy cég nevét, azonosító adatait, tartozásának jogcímét és összegét. A rendszer emellett információkat tartalmaz a hitelező kilétéről, valamint arról, hogy az eljárást melyik végrehajtó folytatta le, a végrehajtás mikor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés