Előfizetői tartalom

Kell-e aggódnunk a drágulás miatt?

Portfolio
Makroadatok szempontjából egy visszafogott hétnek nézünk elébe, bár ez nem jelenti azt hogy ne lenne érdemes figyelnünk egyes eseményekre. Érdekesnek bizonyulhat ugyanis az infláció alakulása itthon és külföldön is. Hazánkban 1,7 százalékot várnak a Portfolio.hu által megkérdezett elemzők, de fontos lehet még az államháztartási hiány előzetes augusztusi értéke is.

Egy rendkívül mozgalmas múlt hetet követően meglehetősen csöndesen telik majd a szeptember 9-ével kezdődő hét makroökonómiai események szempontjából. A fókuszban az inflációs számok megjelenése lesz külföldön és itthon is. Először hétfő hajnalban szembesülhetünk az ázsiai óriás, Kína inflációs eredményeivel. Bár a tapasztalataink szerint érdemes lehet szkeptikusnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés