Előfizetői tartalom

Súlyos fenntartások a lehetséges Fed-elnökkel szemben

Portfolio
Újabb szenátor jelentette ki tegnap, hogy fenntartásokkal bír Lawrence Summers, jelenleg esélyesebbnek tartott jövőbeli Fed-elnökkel kapcsolatban. Korábban demokrata szenátorok sora jelezte hasonló fenntartásait Barack Obama elnök felé, ráadásul a közgazdasági elit jelentős része is azt hangoztatja, hogy inkább Janet Yellen, jelenlegi Fed-alelnököt szeretné az elnöki székben látni. A vita és a Summers-ellenes nyomás erősödni látszik ahogy egyre közelebb kerülünk a kinevezéshez.

Újabb szenátor jelentette ki, hogy erős fenntartásokkal bír Lawrence Summers, neves amerikai közgazdász és lehetséges Fed-elnök személyével kapcsolatban. Ezúttal ráadásul egy republikánus szenátorról, Johnny Isakson-ról van szó, bár a politikus nem árulta el a pontos tárgyát kételyeinek. Általános jelenséggé vált mára, hogy bizonyos politikusok megkérdőjelezik Lawrence...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés