Előfizetői tartalom

Jelentősen romlott a fogyasztók hangulata Amerikában

Portfolio
Jelentősen rosszabban alakul szeptemberben a fogyasztói hangulat az USA-ban a Michigani Egyetem felmérése szerint. A fogyasztói bizalmi index előzetes értéke 76,8 ponton áll az előző havi 82,1 pontos szintet követően. A piac 82,0 ponton stagnálást várt, tehát kellemetlen meglepetésről van szó. A visszaesés hátterében a szíriai konfliktus állhat.

A szeptemberi előzetes eredmények szerint, jelentős romlás figyelhető meg az amerikai fogyasztói hangulatban. Ennek a fő oka a Szíriai konfliktus lehet. Az előző hónapban még 82,1 ponton állt a mutató, amihez képest több mint 5 pontot esett vissza az index és ezzel öthavi minimumát érte el.A hangulatindex minden egyes alkomponensében romlást láthatunk. A jelenlegi helyzet megítélése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés