Előfizetői tartalom

Még mindig hisz Magyarországban a londoni elemző

Portfolio
Mind a fiskális, mind pedig a monetáris politika támogatja Magyarországon a gazdasági növekedést, ezért a Merrill Lynch elemzői kitartanak kedvező előrejelzésük mellett - derül ki az elemzőház legfrissebb véleményéből, amit azok után adtak ki, hogy Budapesten jártak. Elismerik azonban, hogy elképzelhető: a korábban jelzettnél előbb lehet vége a kamatcsökkentéseknek.

Budapesten tettek tájékozódó látogatást a Bank of America Merrill Lynch londoni közgazdászai. Itt megerősítést nyert azon véleményük, hogy zajlik a magyar kilábalás folyamata, amit támogat a pozitív monetáris és fiskális stimulus. Az elemzőház feltörekvő piacokért felelős közgazdásza, Raffaella Tenconi elismeri, hogy a jelenleg érvényben lévő, magyar GDP-növekedésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés