Előfizetői tartalom

Magyarország leszakadhat

MTI
Javultak a közép- és kelet-európai gazdaságok növekedési kilátásai az elmúlt hónapokban, és a térség legtöbb országában várhatóan gyorsul a növekedés a következő negyedévekben, a változatlanul megoldatlan euróövezeti adósságválság azonban továbbra is növekedési kockázatot jelent a régióra - jósolták pénteki előrejelzésükben londoni pénzügyi elemzők.

A City egyik legnagyobb gazdasági-pénzügyi elemzőháza, a Capital Economics harmadik negyedévi prognózisa szerint a magyar gazdaság növekedése is gyorsulni fog jövőre, ám a növekedési ütem a jövő év utáni időszakban várhatóan elmarad a közép-európai társállamokétól. A ház londoni szakelemzői közölték, az európai felzárkózó térség egészében ez évre 1,8...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés