FONTOS Váratlan fordulat: Magyarország legnagyobb Aldi-üzlete nyílik Budán
 
Előfizetői tartalom

Vargától kér segítséget a Corvinus

MTI
Varga Mihály nemzetgazdasági miniszterhez fordult segítségért Rostoványi Zsolt, a Budapesti Corvinus Egyetem rektora, arra hivatkozva, hogy az intézmény vezetésének nem sikerült megfelelő együttműködést kialakítania az egyetem gazdasági igazgatójával, aki állítása szerint nagy összegű források tekintetében ellenjegyzési jogával is visszaélt.

Rostoványi Zsolt az egyetemistáknak és kollégáinak írt, az MTI-hez péntek este eljuttatott levelében kifejtette: az egyetemi vezetés igyekezett és folyamatosan igyekszik - a nemzeti fejlesztési miniszter által kinevezett, és jelenleg munkáltatóként a nemzetgazdasági miniszter által felügyelt - gazdasági főigazgatóval az egyetemi érdekeket figyelembe vevő együttműködést kialakítani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés