Előfizetői tartalom

Konténerhajó, diószedés, startup - Újításból lesz növekedés

Portfolio
A szélesebben értelmezett innovációs tevékenységekben a magyar teljesítmény az európai átlag harmada-negyede - mondja Békés Gábor, az MTA KRTK Közgazdaságtudományi Intézetének tudományos munkatársa. Pedig Magyarország számára ez óriási lehetőség, hiszen a világgazdaságba integrálódott országok nyerhetnek vele a legtöbbet. Az általános vállalati tudás fejlesztésén túl az állam is tehetne azért, hogy ne így legyen: az üzleti környezet, ezen belül a speciális szolgáltatói infrastruktúra fejlesztése nagyon hasznos lenne.

Békés Gábor is részt vesz a Budapesti Gazdasági Fórum 2013 rendezvényünkön, ahol a növekedés és az innováció hazai kérdései is terítékre kerülnek. Szabadalom, IT-alkalmazások - gyengén állunk. Portfolio.hu: Ellentmondásos hírek, felmérési eredmények érkeznek arról, hogy miként is áll a magyar innovációs tevékenység. Hogyan is állunk jelenleg? Békés Gábor:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés