Előfizetői tartalom

Konténerhajó, diószedés, startup - Újításból lesz növekedés

Portfolio
A szélesebben értelmezett innovációs tevékenységekben a magyar teljesítmény az európai átlag harmada-negyede - mondja Békés Gábor, az MTA KRTK Közgazdaságtudományi Intézetének tudományos munkatársa. Pedig Magyarország számára ez óriási lehetőség, hiszen a világgazdaságba integrálódott országok nyerhetnek vele a legtöbbet. Az általános vállalati tudás fejlesztésén túl az állam is tehetne azért, hogy ne így legyen: az üzleti környezet, ezen belül a speciális szolgáltatói infrastruktúra fejlesztése nagyon hasznos lenne.

Békés Gábor is részt vesz a Budapesti Gazdasági Fórum 2013 rendezvényünkön, ahol a növekedés és az innováció hazai kérdései is terítékre kerülnek. Szabadalom, IT-alkalmazások - gyengén állunk. Portfolio.hu: Ellentmondásos hírek, felmérési eredmények érkeznek arról, hogy miként is áll a magyar innovációs tevékenység. Hogyan is állunk jelenleg? Békés Gábor:...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái