Előfizetői tartalom

Mi kell ahhoz, hogy egy magyar Apple nőjön ki a földből?

Portfolio
Számos, mélyen gyökerező, de idővel alakítható tényező határozza meg azt, hogy egy ország a válság után fel tud-e zárkózni a korábbi trendnövekedési üteméhez, vagy sem és ezek között az oktatás és az intézményrendszer minősége, valamint az üzleti környezet jellege kiemelten fontos - mutatott rá a Budapest Economic Forumon tartott elgondolkodtató előadásában Székely István Pál. Az Európai Bizottság ország igazgatója - aki többek között az olasz és az írországi gazdasági programokat kiemelten szorosan követi - felvázolta azt, hogy melyek azok az összefüggések, amelyek miatt óriási gazdasági lehetőségek előtt állnak a kelet-közép-európai országok, illetve melyek azok a keretek, amelyek segíthetnek abban, hogy idővel egy magyar Apple is "kinőjön a földből".

A Székely István Pállal a mai konferencia előtt készült felvezető interjú itt érhető el:Kapcsolódó cikkünk2013.10.15A gyerekeinknek is hagyunk a kihívásokból Az EU másik pályára áll, az USA felzárkózik - miért? Székely István Pál, az Európai Bizottság ország igazgatója bevezetőjében hangsúlyozta, hogy az elmondottak a személyes véleményét, nem a bizottság hivatalos...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái