Előfizetői tartalom

Év végéig megveszünk minimum egy közműcéget (Interjú)

Piacvezető nagyságú szolgáltatót építene a kormány a Posta-Takarék együttműködésből - mondta el a Portfolio.hu-nak adott interjúban Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter. Mivel indokolja a Magyar Posta negyedének eladását? Vesz-e év végéig még közműszolgáltatót az állam (megsúgjuk: igen)? Sikeresnek értékelik az e-útdíjat? Kibírja-e az ország a 2. rezsicsökkentést? Az interjúból minden kiderül.

Portfolio.hu: Ahogy nyáron mindenkit meglepett a magyar állam takarékszövetkezeti szektorban történt aktivitás növekedése, most legalább annyira váratlanul érte a közvéleményt a Magyar Posta negyedének az eladása. Miért történt mindez? Németh Lászlóné: A takarékszövetkezeti szektor megerősítése és egy a meglévő banki hálózatra alapozott, a vidéki lakosságot magas...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés