Előfizetői tartalom

Még többet elvennének a telekomcégektől

Portfolio
Érkeznek a módosító javaslatok a 2014-es költségvetésről szóló törvényjavaslathoz. A 100 feletti indítvány között szerdán megjelentek az első kormánypárti módosítások, amiből kiolvasható, hogy miben gondolkoznak a fideszes képviselők. Az egyik legérdekesebb beadvány az eredetileg tervezettnél 27 milliárd forinttal többet adna az iskoláknak, a fedezet pedig a frekvenciaértékesítésből származó bevétel megemelése adná.

Ma zárul a 2014-es költségvetés általános vitája a Parlamentben, közben pedig sorra érkeznek a módosító javaslatok. Ezek közül érthető módon a kormánypárti beadványok a legérdekesebbek. Fideszes képviselők eddig 4 módosító javaslatot nyújtottak be, amelyből 3 elérhető. Ezek közül az egyik legérdekesebb a Szakács Imre kormánypárti honatya által benyújtott javaslat....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés