Előfizetői tartalom

Nyugton maradtak a japán jegybankárok

Portfolio
A Bank of Japan nem változtatott a jelenlegi monetáris politikai irányán és szinten tartotta az eszközvásárlások ütemét, ahogy az széles körben várható volt. Ugyanakkor most közölte a jegybank a gazdasági kilátásokkal kapcsolatos riportját is és a 2014-es GDP-re vonatkozó előrejelzését felfelé módosította, míg az inflációs kilátásokon nem változtatott.

A várakozásoknak megfelelően nem változtatott jelenlegi monetáris politikáján a japán jegybank. A kilátások kapcsán szintén javuló előrejelzéseket várt a piac és ennek megfelelően a 2014 áprilisával kezdődő fiskális évre vonatkozó növekedési előrejelzését 1,3 százalékról 1,5-re módosította a jegybank. Nem változtatott viszont az inflációs előrejelzésén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés