Előfizetői tartalom

Mit mond rólunk az Európai Bizottság kedden?

Portfolio
Rengeteg eseménnyel nézünk szembe ezen a héten, mind Európában mind az Egyesült Államokban. A globális piac szempontjából a fókuszban az amerikai GDP és munkaerő-piaci adatok lesznek, amiket csütörtökön és pénteken ismerhetünk meg. Hazánk szempontjából pedig az Európai Bizottság által kedden közölt őszi előrejelzések lehetnek a meghatározóak, de ahogy arra korábban már rámutattunk: nem kell félni.

November első hete mozgalmasan indul a nemzetközi makroadatok szempontjából: több erőteljesen piacmozgató eseményre is számítanunk kell az USA-ban, amik természetesen a globális piacokra is kihatnak majd, de Európa sem marad csöndben. Hétfőn a Markit feldolgozóiparra vonatkozó beszerzésimenedzser-indexével (BMI) kezdünk az eurózónában, amik közül a legnagyobb országokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés