Előfizetői tartalom

A takszövök miatt módosul a költségvetés

MTI
A takarékszövetkezetek integrálása miatt módosulhat a 2013. évi költségvetés: a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Alapjáról szóló, múlt hónapban született törvény alapján az idei büdzsé kiegészül az alapról szóló fejezettel, amelybe 135 milliárd 499,6 millió forint kerül. Az erről szóló törvényjavaslatot Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter terjesztette a parlament elé pénteken, a dokumentum az Országgyűlés honlapján jelent meg.

Az új fejezet beiktatása - és az egyéb módosítások - miatt a költségvetés bevételi és kiadási főösszege nő, valamint növekszik a hiány is, 39 milliárd forinttal. A költségvetésbe 64. fejezetként beillesztett Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Alap 135 milliárd 499,6 millió forintos kiadása két részből áll. Vagyoni hozzájárulásként 135 milliárd forintot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés